skip to Main Content
Zumba
Zumba_pagina

Contacte

Email: extraescolarslallacuna@gmail.com

Horaris

Dimecres de 16.30 a 17.30h (Zumbakids)

Dimarts de 20.00 a 21.00h (Zumba mares i pares)

A qui va dirigit

Zumbakids: de P5 a 2n

Zumba mares i pares: Pares, mares i familiars (Adults)

Descripció de l'activitat

ZumbaKids

Les classes de ZumbaKids són classes amb unes rutines pensades per a nens. Els passos s’aprenen a poc a poc, i agreguem jocs, activitats i elements d’exploració cultural a l’estructura de la classe.

Beneficis: Ajuda als nens a desenvolupar un estil de vida saludable i incorporar el condicionament físic com a part natural de les seves vides. Les classes incorporen valors claus per al desenvolupament dels nens, tals com el lideratge, el respecte, el treball en equip, la confiança, l’autoestima, la memòria, la creativitat, la coordinació, l’equilibri i la consciència cultural.

Més info Zumbakids

Zumba Mares i Pares

L’entrenament no té perquè ser dur: fusionem moviments d’alta i baixa intensitat perquè gaudeixis d’una festa de condicionament físic amb intervals per cremar calories. Una vegada que els ritmes llatins i de tot el món s’apoderin de tu, entendràs per què se sol dir que les classes de ZumbaFitness són un exercici disfressat. Gran efectivitat? Sí. Màxima diversió? També…

Beneficis: Un entrenament complet que combina tots els elements del condicionament físic: l’equilibri i flexibilitat, augment d’energia i moltíssims beneficis increïbles que gaudiràs després de cada classe.

Més info Zumba Mares i Pares

Preu mensual

ZumbaKids:

Socis AFA:         20,50€

No socis AFA:   25,62€

Zumba Mares i Pares:

Socis AFA:       21,00€

No socis AFA: 26,25€

Empresa organitzadora

A lo Cubano

Traductor »
Back To Top