skip to Main Content

Xerrada: Necessitats emocionals dels infants: com acompanyem als nostres fills i filles en la gestió de les emocions?

2018_11_18_El repte dels límits i les normes

La comissió de Diàlegs continua amb les xerrades sobre criança. El dimarts, dia 18 de desembre, de 17 a 18:30h, parlarem sobre les necessitats emocionals dels infants i com acompanyem als nostres fills i filles en la gestió de les emocions a l’etapa infantil i primer cicle de primària.

La xerrada tractarà diferents temes com la importància de la comunicació amb els fills i filles, com posem noms a les emocions o com ajudem als nostres fills i filles a expressar els seus sentiments. Parlarem de la diferència entre sentiments i emocions i les seves funcions.

Conduirà la sessió, l’associació “In Via” que té una àmplia experiència en l’atenció a la dona i a les seves famílies, des de la seva fundació ara fa 64 anys. Des del Servei d’Atenció a Famílies i Infància (SAFI), es realitzen diferents projectes destinats a famílies, oferint serveis de reforç escolar a infants i adolescents, acompanyament psicològic a infants, adolescents i a les seves famílies; i orientació i mediació a famílies,…

Les famílies de La Llacuna podeu sol·licitar acollida pels vostres infants omplint el següent formulari:

https://goo.gl/forms/CfJTFQITne7kCdNJ3

  • Hi ha d’haver un mínim de 5 infants que hagin sol.licitat el servei per que l’AFA se’n faci càrrec. En el cas que siguin menys, l’acollida l’hauran de gestionar les famílies directament amb Ziga -Zaga.

 

Aquesta és la segona d’una sèrie de xerrades que la comissió te previstes per aquest curs.

Traductor »
Back To Top