skip to Main Content

Xerrada inaugural d’inici de curs a càrrec de Jaume Cela

Jaume Cela a La Llacuna

Una de les coses que fan especial la nostra escola és celebrar l’inici del curs amb una ponència magistral. Enguany el Jaume Cela és l’encarregat de donar-nos la benvinguda i fer-nos reflexionar sobre l’educació, la docència, la importància de joc i l’acompanyament dels infants en l’aprenentatge. Serà el dilluns 16 de setembre, a les 17h, i disposarem de servei d’acollida.

Qui és Jaume Cela?

En Jaume Cela és tota una eminència en el món pedagògic. És mestre jubilat des del 2014. Ha estat 23 anys director de l’Escola Bellaterra (ubicada dins de la Universitat Autònoma de Barcelona) i actualment és docent voluntari i dona suport als alumnes de sisè. Ha escrit més de seixanta llibres adreçats al públic infantil i juvenil i ha rebut diversos premis. Entre les seves publicacions sobre ensenyament es troben ‘Amb veu de mestre’, que va rebre el premi Rosa Sensat de pedagogia (1992), ‘Va de mestres’, ‘Carta als mestres que comencen’ i ‘Mestres en rima lliure’. És membre de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i del Consell Escolar de Catalunya. (font: Diari Ara)

Si en voleu saber més:

Com sol.licitar el servei d’acollida

Per tal d’organitzar el servei d’acollida us agrairiem que, si us cal, ho comuniqueu a l’Anna, la coordinadora de menjador, dijous, divendres o el mateix dilluns (fins a les 12.00) al despatx de l’AFA, enviant un mail a menjadorlallacuna@gmail.com o al telèfon 656826711.

Traductor »
Back To Top