skip to Main Content

Vols ser el nou Oncle Buscall?

Fa dies que estem buscant un Oncle Buscall per representar a l’escola i ningú s’anima!!! Com pot ser??? No ens podem creure que entre 500 famílies no hi hagi ni un sol pare que s’animi a transformar-se en aquest personatge nadalenc!!! Potser és perquè no el coneixeu, però això te solució:

Hem preguntat als últims Oncles que ha tingut l’escola com va ser l’experiència, a veure si així algú s’inspira i es decideix.

“Fer d’oncle Buscall és una experiència inoblidable. Entres per la porta del darrere de l’escola que t’ha tocat. Allà et vesteixes d’una manera divertidíssima a fi que ningú no et reconegui. Un cop caracteritzat, t’esperen a una sala un munt de nens i nenes que aplaudeixen al temps que sona de fons la cançó de l’oncle Buscall, que cantem tots a una. Aleshores xarres animadament amb els nens que volen saber d’on vens i dels regals que cagaran els tions. Ells estan contentíssims i agraeixen tot allò que dius. En 10 minuts n’hi ha prou per deixar un somriure en la quitxalla i sobretot en tu mateix. Una vivència que paga la pena passar. Si poseu “oncle buscall” al youtube veureu moltes de les actuacions que s’han fet d’altres anys i que poden ser inspiradores. Vinga animeu-vos, apunteu-vos-hi. Ho gaudireu moltíssim!”

Sergi, pare de P3 i 1r.

“La verdad es que es una experiencia increíble. Cuándo llegas y ves que hay más de 100 niños esperando, jaleando contentos, ilusionados, sorprendidos… Empiezas un poquito a hacer alguna pregunta, a presentar a La Bastona, a presentar al Colgafocs, luego ponen la canción y todos se ponen a cantar y a divertirse contigo. Es impresionante! Son solo unos 10 o 15 minutos, pero si el Oncle es alguien “cachondo” puede alargarse más. Mola muchísimo. Creo que vale la pena que alguien se anime porque disfrutará mucho”

Emi, pare de 3r.

Inspireu-vos! Envieu un mail a festes@afalallacuna.cat i agafeu el relleu. No deixeu morir aquesta activitat que tant agrada als infants.

Traductor »
Back To Top