skip to Main Content

Taller gratuït de teatre social feminista per a nens i nenes de 6è

PHOTO-2019-10-02-15-19-54

La Lileta del Poblenou (Xarxa d’AFAs del Poblenou per una Educació Feminista), de la qual la nostra AFA n’és impulsora, presenta una activitat de teatre-social feminista, que es realitzarà a partir del mes d’octubre al Centre Cívic Can felipa, adreçat als nens i nenes de 6è de primària i 1r d’ESO. 

L’activitat està totalment finançada per l’Ajuntament de Barcelona i la realitzarà Averlasailas: Teatro de lo posible, guardonades amb el XII Premi 25 de Novembre, per una Barcelona lliure de violència masclista.

ACTUEM PEL CANVI! TALLER DE TEATRE SOCIAL I FEMINISTA
En aquest taller es treballarà, a través del teatre i la creativitat, l’entorn de les relacions saludables i els rols igualitaris i no estereotipats, fent que les nenes i nens siguin els protagonistes de les seves pròpies històries, des d’una perspectiva feminista.

Les sessions es duran a terme a partir del dia 21 d’octubre, cada dilluns, de 18h a 19:30h, fins el mes de març de 2020. En funció de quan comenci el grup això pot tenir alguna variació.

Fases
– Coneixença i cohesió grupal
– Anàlisi dels rols i estereotips de gènere i activació de situacions que volem transformar.
– Creació col·lectiva d’una peça de Teatre Fòrum

Metodologia
La Metodologia de tot el procés serà participativa i transdisciplinar (diferents llenguatges artístics). La creació col·lectiva de la peça de teatre es farà a partir del que porta el propi grup (temes, interessos, projeccions de futur,…). Utilitzarem tècniques teatrals del Teatre de l’Oprimit (Teatre Fòrum, Teatre Imatge) i d’altres disciplines artístiques.

Traductor »
Back To Top