skip to Main Content

T’ajudem?

En aquest lloc trobaràs totes les preguntes freqüents. Fes-li una ullada i descobreix coses noves cada dia.

Com puc col·laborar amb l'AFA?

Hi ha vàries maneres de col·laborar amb l’AFA i ajudar-nos a dur a terme les nostres activitats:
Fer-se soci/a. Ho podeu fer en el moment de formalitzar la matrícula a l’escola, a través del formulari que us facilitarem, o en qualsevol moment descarregant-vos el formulari de la pàgina web i passant pel despatx de l’AFA.
Formar part d’alguna comissió. Podeu posar-vos en contacte amb alguna de les comissions de treball i oferir-vos a col·laborar amb ella segons la disponibilitat que tingueu.
Col·laborar esporàdicament. Si penseu que podeu aportar la vostra feina a l’AFA de manera puntual i concreta, us podeu inscriure a la borsa de col·laboradors i col·laboradores, ja que sovint tenim necessitat de dur a terme tasques específiques i necessitem suport de persones expertes en alguns àmbits (il·lustració, fotografia, vídeo, disseny, arts, lingüística, nutrició…).

Quant val fer-se soci/a de l'AFA?

La quota pel curs 2018-19 és de 50€ anuals, que es fraccionen en dos pagaments al llarg del curs.

Com em puc donar d'alta del servei de menjador?

Per contractar el servei us podeu apuntar a través del full d’inscripció en el moment de fer la matrícula, o bé en qualsevol moment del curs passant pel despatx de l’AFA donant les vostres dades bancàries. També podeu descarregar el formulari d’inscripció a la web de l’AFA. Un cop fet això, podreu contractar el servei de manera esporàdica o o fixa (o donar-vos de baixa) comunicant-ho a la coordinadora de menjador (al despatx de l’AFA) abans de les 9.30h del mateix dia. Per donar-vos de baixa de manera permanent ho heu de comunicar amb 10 dies d’antel·lació.

I si un dia no em quedo a dinar?

Si el vostre fill o filla es queda a dinar regularment a l’escola i un dia en concret no farà ús del servei, ho heu de comunicar a la coordinadora de menjador per email o al despatx de l’AFA abans de les 9.30h del mateix dia, ja que sinó es cobrarà el menú d’aquell dia. En cas que s’avisi es retornaran 3€ per dia i la devolució es farà mensualment.
Més informació a la pàgina de Gestions.

Com em puc apuntar a una activitat extraescolar?

Per donar-se d’alta d’alguna d’aquestes activitats cal que passeu pel despatx de l’AFA a principis de curs per omplir el formulari d’inscripció corresponent. També us podeu descarregar el formulari a la pàgina web de l’AFA i presentar-lo al despatx de l’AFA o per correu electrònic: extraescolarslallacuna@gmail.com

Com puc sol·licitar un ajut de menjador?

Les beques menjador són un ajut individual per a les famílies que ho sol·licitin en funció de la seva renda de l’any anterior. Les beques cobreixen fins a un màxim de 3€ (ajut ordinari) o 6€ (ajut extraordinari) i enguany es poden sol·licitar en dos períodes: del 12 al 23 de juny de 2017, ambdós inclosos, i de 4 al 15 de setembre, ambdós inclosos. Podeu trobar tota la informació a la web del Consorci d’Educació de Barcelona o dirigir-se al col·le per a mes informació.

Com puc rebre informació de l'AFA?

L’AFA es comunica amb les persones sòcies i el públic en general de diferents maneres:
Email. A través de butlletins de notícies setmanals, on es recullen informacions rellevants de les diferents comissions, a més d’altres informacions que es poden enviar puntualment. Estem treballant per tal que pugueu definir la freqüència amb la qual voleu rebre aquests correus.
Facebook.
Pàgina web. Tenim una pàgina nova que estem acabant d’actualitzar per tal que hi trobeu tota la informació relativa a l’AFA i a les seves activitats.
Whatsapp i delegades de curs. A principis de curs es sol escollir un delegat o delegada per cada classe, que és la persona de contacte entre l’AFA i les famílies i s’encarrega de passar-los algunes informacions, així com fer arribar qualsevol informació a l’AFA si és necessari. Per fer-ho es sol formar un grup de whatsapp per traspassar informacions de manera més immediata. Les famílies també solen utilitzar aquest canal per intercanviar informacions pràctiques d’escola.
Cartellera a l’entrada de l’escola. Pengem cartells de les activitats i informacions d’interès al cartell que tenim assignat un cop passada la porta d’entrada del patí, a mà dreta. Feu-hi una ullada de tant en tant.
Per posar-vos en contacte amb nosaltres ho podeu fer enviant-nos un correu a comunicacio@afalallacuna.cat o bé al de cada comissió.

Traductor »
Back To Top