skip to Main Content

Recepta de “Bliss Balls”

Abans de les vacances de Nadal, la comissió de menjador va organitzar el tradicional taller de cuina familiar, en aquesta ocasió per fer una recepta ben fàcil, original i saludable: les “bliss balls” o boles de la felicitat. Les “bliss balls” són ideals com a pica-pica energètic, i no tenen ni gluten ni sucres afegits sinó només els propis de la fruita seca que contenen.

No cal dir que grans i petits van gaudir molt d’aquesta sessió de cuina, i van sortir tots amb un obsequi ben dolç per regalar o -en la majoria dels casos- per cruspir-se al moment.

TallerBlissBalls 01
TallerBlissBalls 01
TallerBlissBalls 02
TallerBlissBalls 03
TallerBlissBalls 04
TallerBlissBalls 05
TallerBlissBalls 06
TallerBlissBalls 07
TallerBlissBalls 08
TallerBlissBalls 09
TallerBlissBalls 10
TallerBlissBalls 11
TallerBlissBalls 12
TallerBlissBalls 01TallerBlissBalls 02TallerBlissBalls 03TallerBlissBalls 04TallerBlissBalls 05TallerBlissBalls 06TallerBlissBalls 07TallerBlissBalls 08TallerBlissBalls 09TallerBlissBalls 10TallerBlissBalls 11TallerBlissBalls 12

Avui us volem deixar la recepta de les “bliss balls” per a que les pugueu fer sempre que vulgueu i gaudiu d’una opció saludable per berenar o per menjar entre hores.

Ingredients

1 mesura de fruita seca (nous, ametlles, anacards, festucs….)

1 mesura de fruita seca (dàtils, panses, figues, orellanes…)

2 cullerades de farina de garrofa

Es pot afegir un pessic de sal i una cullerada d’oli de coco.

Si queda molt espès podeu afegir una miqueta d’aigua a la batedora.

Elaboració

Cal triturar-ho tot fins a fer una massa bastant densa i a continuació podem procedir a fer les boletes a la mida que volem amb les mans.

Després decorem amb els “toppings” que més ens agradin o tinguem per casa com: cacau en pols, coco ratllat, espirulina, llavors de xia, sèsam, lli, rosella, fruit secs triturats, pols de remolatxa, té matcha, etc.

Idees

Podem utilitzar la resta de fruita seca que obtenim de fer les llets vegetals a casa com a base de les boletes. Una manera d’evitar el malbaratament alimentari.

Tallerista

El taller va ser impartit per la Sílvia Ferrer Dalmau, de l’Espai René (Passeig Lluís Companys, 13,
 Barcelona). Podeu fer una ullada a la seva pàgina web: www.espairene.com

Traductor »
Back To Top