skip to Main Content
instruments

Prèstec d’instruments

Servei de préstec d'instruments

L’AFA fa préstec d’alguns instruments als alumnes de les famílies sòcies que s’inicien fent l’activitat amb EMAC. L’AFA disposa de clarinets, guitarres, trompetes, violins, trombons i un saxo.

Com funciona el servei de préstec?

Les famílies interesades heu de seguir les seguents passes:

· Enviar un mail amb el document de sol.licitud de préstec i les dades de contacte a tresoreria@afalallacuna.cat amb còpia a l’Aurora, la Coordinadora d’extraescolars de música extraescolarmusica@gmail.com

· Pagar una fiança i una quota de manteniment trimestral.

Preus_lloguer

Retorn del préstec d'un instrument

Les famílies que tingueu un instrument llogat del curs passat i no el vau poder retornar, cal que ho feu el més aviat possible, així es podrà posar de nou en préstec per a les famílies que s’inicien.

Com que aquest any no podem entrar a l’escola, necessitem que per fer el retorn us poseu en contacte amb l’Aurora, la coordinadora d’extraescolars de música, enviant un email a extraescolarmusica@gmail.com i acordeu la devolució de l’instrument. Haureu d’especificar dia de retorn, la classe del vostre fill/a i que adjunteu el document de retorn de préstec.

És important ajudar a l’Aurora per a què sapiga on recollir l’instrument i que pugui fer el correcte seguiment de tots els instruments prestats.

Coordinadora Extraescolars Música: Aurora Correu
Email: extraescolarmusica@gmail.com
Telèfon: 656826711

Horari d’atenció:
16:30 a 17:30

Traductor »
Back To Top