skip to Main Content

La comissió de festes ja es prepara pel Nadal

Taller_Nadal_2018_01

Ja s’acosten les Festes de Nadal i la Comissió de Festes ja comença a escalfar motors amb la recollida d’aliments nadalencs i el taller de decoració per guarnir l’entrada de l’escola.

RECOLLIDA D’ALIMENTS NADALENCS
A partir del dia 9 de desembre trobareu al vestíbul de l’escola un carro de la compra. Ens ajudeu a omplir-lo? Amb un petit gest podem fer que les festes d’algunes famílies siguin més dolces. Seran benvingudes neules, torrons, polvorons i xocolata, però no tot tenen que ser dolços, també aperitius, conserves, embotits, formatge, caldo… el que volgueu aportar perquè el Nadal s’acosti a la taula de a tots els veïns i veïnes del Poblenou. La donació d’aliments es destina a la parròquia de Santa Maria de Taulat.

TALLER DE DECORACIÓ DE NADAL
El dissabte, 14 de desembre, farem el taller per decorar l’escola per Nadal. Començarem guarnint el vestíbul, però necessitem moltes mans per fer la resta de manualitats. Veniu amb tota la família, a partir de les 10h, per passar un matí divertit, treballant junts i preparant-nos per donar el tret de sortida a les festes.

Començarem a recollir material el dia 9 de desembre. Aquest any necessitem rotllos de cartró del paper higiènic, capses de cereals i ampolletes de plàstic de l’estil Actimel. Teniu temps per portar-ho fins el dia abans del taller, el 13 de desembre.

També us pot interessar

Traductor »
Back To Top