skip to Main Content
IMG-20201213-WA0002

Gestions

Noves altes

Periòdicament, i tan aviat com sigui possible, es tornaran a obrir inscripcions per als grups on han quedat places disponibles, tenint sempre en compte els grups constants d’extraescolars que hi hagi en cada moment. Es farà respectant les indicacions del PROCICAT i després d’acordar-ho amb l’escola i Ziga Zaga, i se n’informarà pels canals habituals de l’AFA.

Les altes només es podran fer a través de la plataforma Ampasoft. Quan s’activi el nou període d’inscripció només podreu veure les activitats on inicialment han quedat places per al vostre curs i posteriorment rebreu un email confirmant la inscripció o indicant-vos que esteu en llista d’espera.

Per entrar a l’app podeu clicar al següent enllaç: https://afalallacuna.ampasoft.net/login
Usuari: el vostre email

És important que, si ja ho heu fet, no us torneu a registrar sinó que entreu amb les vostres dades d’usuari; si no ho feu així es dupliquen les dades i ens genera problemes.

Per participar a les activitats és indispensable que les famílies presentin la declaració responsable que trobareu en aquest enllaç.

Si teniu algun dubte TÈCNIC sobre la plataforma Ampasoft podeu enviar un email a app@afalallacuna.cat Aquest correu no serveix per a consultes sobre la gestió d’activitats. Si teniu dubtes sobre inscripcions heu de posar-vos en contacte amb la Mari Carmen al correu extraescolarslallacuna@gmail.com

Baixes

Per a donar-se de baixa d’una activitat extraescolar cal que ho feu abans del dia 20 de cada mes.

Tingueu en compte que en el cas de piscina i robòtica, que són activitats trimestrals, la baixa només es pot fer abans del dia 20 de l’últim mes del trimestre (desembre i març) per tal que tingui efectes pel trimestre següent.

Per tramitar la baixa heu d’omplir aquest formulari

És possible que una baixa impliqui que una activitat s’hagi de deixar de fer per manca de persones inscrites. És per això que us demanem que, en la mesura del possible poseu el motiu en el formulari de baixa per tal de trobar una solució, en el cas que sigui possible.

Contacte: Mari Carmen Alonso
Email:
 extraescolarslallacuna@gmail.com
Telèfon: 656826711

Horari d’atenció:
16:30 a 17:30

Servei de préstec d'instruments

L’AFA fa préstec d’alguns instruments als alumnes de les famílies sòcies que s’inicien fent l’activitat amb EMAC. L’AFA disposa de clarinets, guitarres, trompetes, violins, trombons i un saxo.

Com funciona el servei de préstec?

Les famílies interesades heu de seguir les seguents passes:

· Enviar un mail amb el document de sol.licitud de préstec i les dades de contacte a tresoreria@afalallacuna.cat amb còpia a l’Aurora, la Coordinadora d’extraescolars de música extraescolarmusica@gmail.com

· Pagar una fiança i una quota de manteniment trimestral.

Preus_lloguer

Retorn del préstec d'un instrument

Les famílies que tingueu un instrument llogat del curs passat i no el vau poder retornar, cal que ho feu el més aviat possible, així es podrà posar de nou en préstec per a les famílies que s’inicien.

Com que aquest any no podem entrar a l’escola, necessitem que per fer el retorn us poseu en contacte amb l’Aurora, la coordinadora d’extraescolars de música, enviant un email a extraescolarmusica@gmail.com i acordeu la devolució de l’instrument. Haureu d’especificar dia de retorn, la classe del vostre fill/a i que adjunteu el document de retorn de préstec.

És important ajudar a l’Aurora per a què sapiga on recollir l’instrument i que pugui fer el correcte seguiment de tots els instruments prestats.

Coordinadora Extraescolars Música: Aurora Correu
Email: extraescolarmusica@gmail.com
Telèfon: 656826711

Horari d’atenció:
16:30 a 17:30

Traductor »
Back To Top