skip to Main Content

Inscripcions a les extraescolars del curs 2018-2019

ExtraescolarsHoraris_prova

Les activitats extraescolars a l’Escola La Llacuna del Poblenou es porten a terme fora de l’horari lectiu i amb l’objectiu de complementar la formació, sempre seguint la línia pedagògica de l’Escola. Contribueixen a despertar inquietuds, millorar els coneixements en diferents àrees, fomentar la creativitat, reforçar valors i afavorir la cohesió social en un ambient més distès, sense oblidar la seva qualitat formativa.

Aquest any, les inscripcions començaran el dia 11 de juny i totes es faran directament amb ZIGA-ZAGA, al despatx de l’AFA, incloses les activitats de música (en aquest cas l’única cosa a gestionar directament amb l’EMAC són els horaris d’instrument individual que, com cada any, des de l’EMAC es posaran en contacte amb els alumnes per informar-los directament). A efectes econòmics i d’inscripcions, des de setembre hi haurà un coordinador de música que serà a l’Escola Llacuna cada tarda (l’horari us el concretarem al setembre). També us podreu inscriure al setembre, però sempre que hagi places disponibles.

En el següent link trobareu tant els fulls d’inscripció com el dossier, que té com a finalitat donar a conèixer totes les activitats que es realitzaran dins de l’horari d’extraescolars de dilluns a divendres, tant per a alumnes com per a pares/mares.

Dossier i fulls d’inscripció

Esperem que siguin del vostre interès i us animem a participar conjuntament en la construcció d’una escola activa fora de l’horari lectiu!

Traductor »
Back To Top