skip to Main Content

Estrenem identitat visual!

AFA_LOGOTIPO_2017

Estem d’enhorabona! Aquest final de curs ve carregat de novetats a l’AFA!

Ja fa un temps que estem treballant per millorar la comunicació amb tots els socis i sòcies, i és per això que des de l’AFA hem apostat per canviar la nostra identitat visual i renovar la pàgina web, amb la voluntat de fer-la més clara i pràctica per a tothom.

En primer lloc us presentem els nous logos, tant de l’AFA com de cadascuna de les comissions, que podreu trobar a partir d’ara en totes les nostres comunicacions i materials. La nova identitat ha estat creada per la Rocío Martinavarro, dissenyadora gràfica, exmare de l’escola Flor de Maig i col·laboradora de la comissió de comunicació, i el seu equip de l’estudi Mayúscula. A tots ells agraïm molt la feina feta!

Els nous logos s’inspiren en alguns elements que considerem que formen part essencial de la nostra escola: el joc infantil que és evocat per la trama de punts, les connexions infinites que es poden establir entre ells, la creativitat que permet composar figures i donar forma a idees diverses, i la història fabril del barri del Poblenou.

Tots aquests logos, que tenen versions diferents (negatius, verticals) per adaptar-se a les nostres necessitats, són els que anirem utilitzant des d’avui mateix.

Esperem que us agradin tant com a nosaltres!

Traductor »
Back To Top