skip to Main Content

Es crea la Comissió de Biblioteca

NoticiaMaleta01

Amants de la lectura? Sou dels que gaudiu llegint amb els vostres infants? Potser ja els heu recomanat alguna lectura que us va marcar a vosaltres… Doncs l’AFA ja té una nova comissió per donar resposta a tots els lletra ferits i les lletres ferides.

A iniciativa de la Mont Sureda, mare de P5, a la reunió de gener es va presentar aquesta iniciativa que tot just comença a caminar ara i que està en procés de definició.

Entre les seves funcions estarien les de donar suport a l’escola en el manteniment del catàleg de llibres de la biblioteca, realitzar activitats, fer recomanacions a través dels nostres canals per fomentar la lectura entre els alumnes i animar les famílies a llegir…

Es poden fer moltes coses en paral·lel. Idees no en falten!!! Per poder-les dur a terme, caldria la incorporació a la Comissió de membres que disposin de temps en l’horari lectiu.

Ben aviat tindran el seu propi e-mail. De moment, podeu fer servir comunicacio@afalallacuna.cat si voleu apuntar-vos o demanar més informació.

Traductor »
Back To Top