skip to Main Content

Conclusions de la xerrada sobre l’ús i l’abús dels videojocs

190211 comanament_videojoc 1000×600

El dia 19 de febrer va tenir lloc la xerrada “Ús i abús de videojocs”. Aquesta xerrada la vam organitzar després de detectar la inquietud i la preocupació per l’ús que fan els nostres infants dels videojocs. Gràcies a tots els que ens feu saber allò que us neguiteja per tal que puguem trobar espais de coneixement i reflexió, espais on podem compartir experiències.

La xerrada va ser tot un èxit. Ens van donar molta informació i ens van plantejar algunes preguntes obertes que cada família s’hauria de qüestionar alhora d’afrontar l’accés cada cop més imminent dels nostres fills a les noves tecnologies, en concret als videojocs, ja que cada família és única i té una escala de valors diferent.

Com moltes vegades passa, quan més en sabem, més ens n’adonem del que encara ens manca per aprendre, i en acabar la xerrada vam descobrir la mancança que tenim molts pares i mares sobre coneixements tecnològics, a veure si des de la comissió de diàlegs, en algun moment podem donar-hi resposta.

Algunes de les famílies que vau ser presents ens heu demanat el power point que se’ns va passar durant la xerrada. Per a vosaltres i per les famílies que no vareu poder venir, aquí el teniu.

POWER POINT ÚS I ABÚS DELS VIDEOJOCS

Traductor »
Back To Top