skip to Main Content

Concert de corals escolars

CoralInfantil
Dissabte 9 de juny, a les 12.30h

Lloc: CC Parc Sandarú (C/ Buenaventura Muñoz, 20)

Obert a totes les famílies de l’escola

L’Estudi de Música Àngels Casas (EMAC), que duu a terme les extraescolars de música a l’escola, ha organitzat el segon concert de corals de quatre escoles del barri: el Brusi, el Bogatell, La Llacuna i Provençals. Aquest any La Llacuna participa per primera vegada, després que aquest curs s’hagin posat en marxa diversos grups d’extraescolars de coral a l’escola.

El concert és una oportunitat per a que els alumnes puguin presentar en públic el repertori que han estat treballant a les classes, i de fer-ho conjuntament amb nens i nenes d’altres escoles del barri. D’aquesta manera es fomenta el coneixement entre els infants de les diferents escoles, a la vegada que comparteixen un moment musical entre ells i amb les seves famílies.

Així que ja ho sabeu, feu un forat a l’agenda per venir el dissabte, 9 de juny, a les 12.30h, al Centre Cívic Parc Sandarú. Però atenció perquè els nens i nenes hauran de ser a lloc a les 11h per assajar una mica abans del concert. Cal que l’alumnat vagi vestit de color blanc a la part de dalt i texà a la part de baix.

Traductor »
Back To Top