skip to Main Content
Comissió de Sostenibilitat i Medi Ambient
AnimImago_BIBLIOTECA_400X400

Què fem?

La Comissió neix amb la voluntat de treballar conjuntament amb d’altres comissions d’escoles del barri (L’Arenal i Les Acàcies, actualment), tot compartint objectius, projectes i informació. De la mateixa manera, volem establir vincles amb entitats del barri que lluiten per salvar el medi ambient. Amb aquesta premissa, definim els següents objectius:

  1. La sensibilització sobre la sostenibilitat i el medi ambient
  2. L’organització d’accions conjuntes amb d’altres comissions
  3. Treballar en xarxa amb d’altres escoles del barri
  4. Crear vincles amb entitats pro-medi ambient del barri

Com ho fem?

La comissió de biblioteca és una comissió mixta formada per famílies-escola, amb un seguit de reunions de treball programades al llarg del curs.

Algunes activitats fetes:

  • Hem començat la renovació de la col·lecció. Els més petits gaudiran d’una gran sorpresa el proper setembre, i poc a poc anirem fent arribar nous títols a tots els nivells.
  • S’ha iniciat l’estudi de renovació dels espais de lectura; espais senzills i acollidors per gaudir d’una estona tranquil·la en companyia dels llibres. A la Llacuna la biblioteca no ocupa un espai tancat, sinó que és una sinergia d’espais on els llibres circulen lliurament entre les mans dels nens i nenes.
  • El tercer punt que ens hem proposat és la mediació. Apropar els llibres als nostres fills/es mitjançant activitats com ara: clubs de lectura, intercanvis de llibres, tallers formatius per a famílies, sessions de contes per augmentar l’interès per la lectura i engrescar a tothom en l’hàbit a través del gènere que més els atrapi.

Contacte

Traductor »
Back To Top