skip to Main Content
Comissió Festa de les Cultures
AnimImago_CULTURES_400X400

Què fem?

A La Llacuna estem molt orgullosos de la diversitat cultural que hi ha a l’escola, i pensem que és un element molt positiu que cal celebrar i posar en valor. És per això que al 2008 uns quants pares i mares de l’escola van començar a organitzar un esdeveniment anual que es va anomenar Festa de les Cultures.

Com ho fem?

La festa es sol celebrar un dissabte de primavera i consisteix en trobar-nos tots i totes i mostrar algun aspecte típic de les cultures participants (menjar, jocs tradicionals, etc), animant els infants a omplir el seu “passaport” tot passant per la taula de cadascuna de les cultures. Els qui ho volen també poden fer actuacions musicals o artístiques. L’èxit de la festa depèn de la participació de les famílies de les diferents cultures, que s’organitzen i s’agrupen entre elles per a participar-hi d’alguna manera.

Durant el curs, la comissió de Festa de les Cultures tria la temàtica concreta de la festa i s’encarrega de buscar, coordinar i dinamitzar a les famílies que vulguin participar amb una taula.

Contacte

Traductor »
Back To Top