skip to Main Content
Comissió Espai Migdia
AnimImago_MENJADOR_400

Què fem?

El nostre objectiu principal és treballar conjuntament amb l’escola i Ziga Zaga per aconseguir que l’estona del menjador formi part del projecte integral de l’escola. Donem veu a qualsevol inquietud que les famílies de l’escola puguin tenir sobre qualsevol aspecte relacionat amb el menjador i les activitats del migdia.
Per aconseguir aquests objectius hem definit les següents línies d’actuació: organització, entorn, personal, qualitat del menjar i sostenibilitat.

Com ho fem?

Organitzem tallers trimestrals adreçats a les famílies per tal de fomentar i donar a conèixer l’alimentació saludable (tallers de cuina, xerrades sobre alimentació saludable, tast d’aliments…) i també jornades de portes obertes per tal que les mares i pares puguin tenir l’oportunitat de conèixer en directe les estones de menjador dels seus fills i filles, així com de tastar el menjar.
Revisem els menús durant tot l’any.
Fem reunions periòdiques amb l’escola i amb Ziga Zaga.
Vam participar en el projecte Ens ho mengem tot, amb l’escola i amb Ziga Zaga.
Treballem juntament amb la cuina en el projecte “BCN Comparteix el menjar” de l’ONG Nutrició Sense Fronteres, per donar el menjar preparat que sobra al menjador a persones sense recursos.

Algunes activitats fetes:

Xerrada sobre els “perills blancs” de l’alimentació.
Taller de cuina per a infants.
Jornades de portes obertes per a pares i mares.
Enquesta de menjador a famílies de l’escola. Estem treballant amb l’escola per realitzar-la a tots els nivells (alumnat, monitores, professorat i cuina).
Visitem altres escoles per tal de conèixer l’espai del migdia i les seves propostes.

Contacte

Traductor »
Back To Top