skip to Main Content
Comissió Biblioteca
AnimImago_BIBLIOTECA_400X400

Què fem?

La comissió de biblioteca va néixer el desembre passat, fruit de la inquietud d’algunes famílies de conèixer en quina fase es trobava la construcció del fons de llibres de l’escola, i veure de quina manera es podia col·laborar en el reforç del que considerem tant important, la lectura com a motor de la imaginació i del creixement.

Com ho fem?

La comissió de biblioteca és una comissió mixta formada per famílies-escola, amb un seguit de reunions de treball programades al llarg del curs.

Algunes activitats fetes:

  • Hem començat la renovació de la col·lecció. Els més petits gaudiran d’una gran sorpresa el proper setembre, i poc a poc anirem fent arribar nous títols a tots els nivells.
  • S’ha iniciat l’estudi de renovació dels espais de lectura; espais senzills i acollidors per gaudir d’una estona tranquil·la en companyia dels llibres. A la Llacuna la biblioteca no ocupa un espai tancat, sinó que és una sinergia d’espais on els llibres circulen lliurament entre les mans dels nens i nenes.
  • El tercer punt que ens hem proposat és la mediació. Apropar els llibres als nostres fills/es mitjançant activitats com ara: clubs de lectura, intercanvis de llibres, tallers formatius per a famílies, sessions de contes per augmentar l’interès per la lectura i engrescar a tothom en l’hàbit a través del gènere que més els atrapi.

Contacte

Traductor »
Back To Top