skip to Main Content

Ens ajudes a corregir els nostres escrits? Busquem correctors/es

190215 ortografia 06 1000×600

Tota publicació necessita una neteja d’errates i una revisió ortogràfica i gramatical. L’escriptura és un codi complex, subjecte a unes regles convencionals però no capritxoses. El respecte de la normativa ortogràfica i gramatical facilita la comunicació: qui aspiri a ser comprès amb precisió ha d’oferir missatges ben puntuats, correctament construïts.

Nosaltres hi posem bona voluntat, però ens fa falta una bona revisió: necessitem correcció ortogràfica, gramatical i d’estil.

La correcció ortogràfica: consisteix en detectar els possibles errors relacionats amb les regles d’accentuació, l’ús dels signes de puntuació, l’elecció de majúscules o minúscules … També inclou la revisió d’errades (lletres omeses, paraules repetides, etc.).

La correcció d’estil: aborda qüestions que superen el merament ortogràfic, concretament el lèxic i la sintaxi. El corrector d’estil detectarà els termes mal aplicats, les incoherències sintàctiques, els passatges de sentit dubtós, etc.

Si sou dels que us arranqueu els ulls quan llegiu els articles del blog, animeu-vos i doneu-nos un cop de ma. Volem fer-ho bé i necessitem la vostra ajuda… o el vostre ajut? Ho veieu? sense vosaltres no som res.

comunicacio@afalallacuna.cat

Traductor »
Back To Top