skip to Main Content

Apunta’t al grup d’acompanyament familiar 2020-2021

acompanyament familiar 01

Imatge de Turanga Blog

Volem reprendre les trobades del grup d’acompanyament familiar a la Llacuna en aquest nou curs tan especial i després d’un curs diferent i un llarg confinament. Segur que hem compartit moltes emocions dins del nucli familiar. És per això que us animem a participar d’aquest espai íntim, segur i confidencial per poder compartir experiències que ens permetin ampliar la mirada i explorar altres maneres d’acompanyar les situacions que sorgeixen en el dia a dia relacionades amb la criança dels nostres fills i filles.

El grup es reuneix un cop al mes i compta amb la presència de l’Elisenda Roig, psicòloga especialitzada en pedagogia sistèmica, que coordina el grup i que està recolzant i guiant a les famílies en diferents temàtiques: les relacions, els límits, les intervencions i la resolució dels conflictes, els aprenentatges… tot depenent dels interessos del grup.

El preu és de 25 euros/trimestre pels socis de l’AFA i 50 euros/trimestre pels no socis.

Si esteu interessades/ts en formar part d’aquest grup i/o voleu tenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu de la comissió: dialegs@afalallacuna.cat amb còpia a comunicacio@afalallacuna.cat

En funció de la demanda intentarem mantenir aquest grup on compartir i aprendre sobre les relacions familiars.

Traductor »
Back To Top