skip to Main Content

Aparcament bicis i Camí Escolar

2018 04 18 Mobilitat 001
2018 04 18 Mobilitat 001
2018 04 18 Mobilitat 002
2018 04 18 Mobilitat 003

Hola famílies,

Des de la comissió de mobilitat volem donar les gràcies a tots els que esteu participant en la prova pilot del parking de bicis dins de l’escola. Estem traient moltes coses bones d’aquesta prova i tant l’escola, com els usuaris, hem pogut valorar i ser conscients de la importància d’endreçar les bicis al entrar al pati, no només per l’ordre sinó també per la seguretat dels infants. Seguirem estudiant la manera de poder oferir un sistema pràctic perquè això segueixi així.

A més, després d’uns quants dies, hem aconseguit que sense les estructures les bicis quedin aparcades correctament. Així que gracies de nou a tots i a totes!

D’altra banda, hem demanat més ancoratges per bicicletes al carrer i estem esperant la resposta de l’Ajuntament. Un altre front en el que estem treballant és el del “Camí escolar espai amic”, projecte que està en marxa per part de la comissió i del que us anirem informant periòdicament al web de l’AFA. Un primer resultat és que l’Ajuntament ha pintat els passos de vianants amb el distintiu verd del Camí Escolar. Si voleu més informació, aquí teniu l’enllaç del full informatiu del Camí Escolar on podreu rebre cada mes, a la vostra bústia de correu, les notícies sobre el projecte:

Estem molt contents de veure el fruit de la nostra feina i continuarem per millorar tot allò que calgui. Si us voleu apuntar a la comissió per tirar aquests projectes endavant o proposar-ne de nous, envieu-nos un correu-e a mobilitat@afalallacuna.cat.

Traductor »
Back To Top