skip to Main Content
altesbaixes

Altes i baixes

Noves altes

IMG-20201213-WA0002

Periòdicament, i tan aviat com sigui possible, es tornaran a obrir inscripcions per als grups on han quedat places disponibles, tenint sempre en compte els grups constants d’extraescolars que hi hagi en cada moment. Es farà respectant les indicacions del PROCICAT i després d’acordar-ho amb l’escola i Ziga Zaga, i se n’informarà pels canals habituals de l’AFA.

Les altes només es podran fer a través de la plataforma Ampasoft. Quan s’activi el nou període d’inscripció només podreu veure les activitats on inicialment han quedat places per al vostre curs i posteriorment rebreu un email confirmant la inscripció o indicant-vos que esteu en llista d’espera.

Per entrar a l’app podeu clicar al següent enllaç: https://afalallacuna.ampasoft.net/login
Usuari: el vostre email

És important que, si ja ho heu fet, no us torneu a registrar sinó que entreu amb les vostres dades d’usuari; si no ho feu així es dupliquen les dades i ens genera problemes.

Per participar a les activitats és indispensable que les famílies presentin la declaració responsable que trobareu en aquest enllaç.

Si teniu algun dubte TÈCNIC sobre la plataforma Ampasoft podeu enviar un email a app@afalallacuna.cat Aquest correu no serveix per a consultes sobre la gestió d’activitats. Si teniu dubtes sobre inscripcions heu de posar-vos en contacte amb la Mari Carmen al correu extraescolarslallacuna@gmail.com

Baixes

Per a donar-se de baixa d’una activitat extraescolar cal que ho feu abans del dia 20 de cada mes.

Tingueu en compte que en el cas de piscina i robòtica, que són activitats trimestrals, la baixa només es pot fer abans del dia 20 de l’últim mes del trimestre (desembre i març) per tal que tingui efectes pel trimestre següent.

Per tramitar la baixa heu d’omplir aquest formulari

És possible que una baixa impliqui que una activitat s’hagi de deixar de fer per manca de persones inscrites. És per això que us demanem que, en la mesura del possible poseu el motiu en el formulari de baixa per tal de trobar una solució, en el cas que sigui possible.

Contacte: Mari Carmen Alonso
Email:
 extraescolarslallacuna@gmail.com
Telèfon: 656826711

Horari d’atenció:
16:30 a 17:30

Traductor »
Back To Top