skip to Main Content
Necessitem mans!
ico_necessitemmans_AFA

L’AFA no té cap sentit si les famílies no hi estan involucrades.
Hi ha gent molt activa que participa i gràcies a ells/elles es fan moltes coses a l’escola per als nostres nens i nenes.
Es pot participar de diferents maneres: a vegades es necessiten mans, a vegades algú que pensi, a vegades traductors per fer arribar el missatge a totes les famílies, a vegades necessitem materials…
Aquest web pretén ser un espai on podem explicar-ho tot. Si ho aconseguim, aquí trobaràs tot el que es fa des de l’AFA, tot el que s’ha fet i tot el que es farà per tal que hi participis, si pots.

Com pots participar-hi?

  • Pots formar part activa d’una comissió
    Hi ha comissions que tenen més feina que d’altres però totes necessiten gent per poder tirar endavant els seus projectes i totes estan obertes a noves idees i iniciatives.
  • Pots fer de reserva per si necessitem mans
    Potser no vols formar part activa d’una comissió, però ens anirà molt bé poder comptar amb tu en dies concrets: Carnestoltes, la Festa de Final de Curs, la Festa de Les Cultures, etc.
  • Pots ajudar puntualment en un projecte
    De vegades necessitem assessorament professional, algú que sàpiga dibuixar, maquetar, cosir, cantar, traduir un text, construir coses… Si vols participar de la vida a l’escola però el teu temps és limitat, aquesta és una bona opció. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’avisarem quan tinguem un projecte interessant per a tu.
Omple el formulari i apunta’t a l’AFA

Contacte

Traductor »
Back To Top