skip to Main Content

Activitats extraescolars

ExtraescolarsHoraris_prova

Les activitats extraescolars a l’Escola La Llacuna del Poblenou es porten a terme fora de l’horari lectiu i amb l’objectiu de complementar la formació, sempre seguint la línia pedagògica de l’Escola. Contribueixen a despertar inquietuds, millorar els coneixements en diferents àrees, fomentar la creativitat, reforçar valors i afavorir la cohesió social en un ambient més distès, sense oblidar la seva qualitat formativa.

En el següent enllaç podeu trobar el dossier d’activitats extraescolars, que té com a finalitat donar a conèixer totes les activitats que es realitzaran dins de l’horari d’extraescolars de dilluns a divendres, tant per a l’alumnat com per a pares/mares. Us recomanem que us el llegiu bé abans de fer la inscripció.

Dossier d’activitats extraescolars – Curs 2019-20

Les inscripcions de les activitats extraescolars pel curs 2019-20, incloses les de música (EMAC), es faran únicament de manera telemàtica a través d’un formulari online. El trobareu disponible a l’enllaç següent a partir del dia 5 de juny. Les inscripcions es realitzaran del 5 al 18 de juny de 2019, excepte les de les extraescolars de P3.

Formulari d’inscripció telemàtica – Activitats extraescolars (excepte música)

Formulari d’inscripció telemàtica – Activitats extraescolars de Música

En el cas que no tingueu possibilitat de fer la inscripció telemàtica, podeu venir al despatx de l’AFA del 5 al 18 de juny de 16.30h a 17.30h per fer vosaltres mateixos la inscripció en un ordinador cedit per l’AFA/escola.

Esperem que les activitats proposades siguin del vostre interès i us animem a participar conjuntament en la construcció d’una escola activa fora de l’horari lectiu!

Traductor »
Back To Top